• Ali Zare

En av de første som satt i karantene.

Dagen Korona viruset ble påvist i Norge, ble Charlotte Aasbie (19) et av de første personene som ble bedt om å holde seg hjemme og da var alt medie oppmerksomhetet på henne.

Fanny Bruun(19.t,v) og Charlotte Aasbie(19.t,h). Foto: Ali Zare

Når Charlotte reiste hjem fra Bali 24. Februar, hun følte seg syk og tok kontakt med legen hennes og hun ble bedt om å holde seg hjemme siden hun var mistenkt for å ha Korona viruset.

Både Aasbie og Bruun satt i karantene for mer enn 4 dager. foto: privat

Hun hadde bestevennen hennes Fanny Bruun(19) på besøk og de begge fikk ikke love å forlate huset før en lege kom og testet Charlotte for Korona viruset.


Alle nyhetskanaler ville snakke med oss.


Det er ikke alltid lett å være i mediens søkelys og det var noe som Charlotte opplevde for første gang.

Det var en veldig merkelig følelse. Plutselig ville alle nyhetskanaler og aviser ha en bit av oss og høre hvordan det gikk. Det skjedde veldig brått, og var veldig mye på en gang. Mener Aasbie om hvordan det var i starten.Charlotte Aasbie på en photoshoot siste høst. Foto: Ali Zare

Dårlig for mental helse.

Charlotte Aasbie på en photoshoot siste høst. Foto: Ali Zare

Å være i mediens søkelys er noe som kan

påvirke et persons mental helse ganske mye,

og det kan være med personen for en stund.


Jeg var jo syk på dette tidspunktet, noe som gjorde at alle intervjuene tok mye av energien min. Det var flere dager jeg følte med veldig sliten på slutten av dagen. Men for oss var det viktig å stå frem og fortelle resten av Norge hvordan karantene faktisk var og hvilke endringer som ville skje i fremtiden. Vi visste at flere kom til å sitte i karantene i tiden framover og vi ville derfor dempe frykten rundt det. Mente Charlotte Aasbie om media pressen og hvordan det påvirket på henne.

49 views

Søringen er beskyttet under generelle regler for opphavsrett og arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Søringen fungerer som lokalavis for Oslo-regionen.

Søringen står ikke til ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Ansvarlig redaktør Ellen Lande Gossner

Redaktør               Christian Breidlid

Les mer "Om oss"