• sigve bm

Fra kjøkken til tattoveringstudio

Updated: Apr 24, 2020

Uncle Max Tattoo Shop bytter lokasjon fra Strøget i Torggata til Carl Berner plass. Med dem følger med den tidligere kokken Robin Bennett.


Mac, Mackenzie og Robin rensker og pusser de gamle murveggene for at studioet skal ha en rustic look.Den svenske 30 åringen Robin Bennett har vært i Norge i 10 år og jobbet som kokk fram til fram til koronakrisen inntraff.

Under røykepausene går praten i korona og røverhistorier.Etter at arbeidsplassen gikk konkurs fikk Bennett hjelp av gode venner i Uncle Max Tattoo studio og begynte å jobbe for dem som altmuligmann.
Sjefen Max inspiserer arbeidet og klager på hvor mye arbeid det erIfølge Max og hans lærling Mackenzie vill studioet ha plass til ti tattovører og kan gi arbeidsplass til mange som nå har mistet jobben på grunn av Korona.
Max gleder seg til å jobbe igjen
Det kan sees som flaks i uflaks at det ikke er mye jobb for tattovører i disse dager. Smitterverntiltakene gjør at arbeidsplasser som tattovøringstudio blir stengt ned, men det fører til rikelig med tid til oppussing.
Etter mye fram og tilbake fikk de endelig sandblåseren å fungere og jobben gikk fortere.Det er svært mye som gjenstår av renovasjoner i Uncle Max Tattoo Shop, men de håper at de skal kunne åpne den 27. april.
Gutta bytter mellom å puste in støv til å puste inn sigarettrøyk.


81 views0 comments

Søringen er beskyttet under generelle regler for opphavsrett og arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Søringen fungerer som lokalavis for Oslo-regionen.

Søringen står ikke til ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Ansvarlig redaktør Ellen Lande Gossner

Redaktør               Christian Breidlid

Les mer "Om oss"