• Ali Zare

Mareritt for nye spill

Updated: Apr 20

Covid 19 viruset har påvirket gaming industrien både for det gode og det verste.

Mer enn 60000 spillere drar til E3 hvert år. Foto: Privat

Det gode

Det har dukket opp utrolig mange rapporter hele måneden med en økning i interessen rundt dataspill når folk rundt om i verden holder seg hjemme på grunn av koronaviruset.

Koronakrisen har blitt til jackpot for en del spillselskaper som Activision og Steam.

Gjennomsnittet spilletid har økt med mer enn 75 prosent, generasjonens høyeste tall.

Warzone har blitt en del av COD Modern Warfare.

Call Of Duty Warzone


Et spill som har hatt stadig økning i antall spillere og antall spilletid, er Call Of Duty Warzone, som er en gratis spin-off Battle royale av Call Of Duty Modern Warfare, ble lansert 10 mars på alle spillkonsoller, som tok imot rekord mange 15 millioner spillere på kun 3 dager.
Steam og Origin er de to største Spille markedet i verden.

Steam


Et annet Selskap som tjente ganske godt av Corona viruset, er Steam, som er et spill og kommunikasjonsplattform. Den brukes til å distribuere spill og relaterte media via internett.

ifølge STEAMDB, en tredjepartsdatabase, klarte Steam å treffe rekord mange 20,313,451 samtidig brukere på en dag som var søndag 14Mars.Det verste

Mens det har vært et skikkelig bra år for online spill industerier, det har ikke vært et like bra år for spill messer rundt verden. Siden alle spill messer ble avlyst på grunn av Covid-19 viruset. Flere kommende spill lanseringer har blitt utsatt på grunn av den nye epidemien.

E3 2019. Foto: Privat
E3 Logo

E3


Verdens største spill messe Electronic Entertainment Expo (E3) er en av de hoved offerne til Covid 19 viruset når det kommer til spill industrier.

E3 er som vanlig den spill messen hvor alle de store spill selskaper introduserer sine nye spiller og spillkonsoller foran en publikum på ca 60000 spill interesserte.

Derfor har spillselskaper bestemste seg for å introdusere nye spiller og spillkonsollene sine digitalt og vi sosiale medier.

21 views

Søringen er beskyttet under generelle regler for opphavsrett og arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Søringen fungerer som lokalavis for Oslo-regionen.

Søringen står ikke til ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Ansvarlig redaktør Ellen Lande Gossner

Redaktør               Christian Breidlid

Les mer "Om oss"