• Ali Zare

Lagtrening i Corona-tider

Updated: Apr 16

Alle fotballkamper og treninger har blitt avlyst på grunn av Covid 19-epidemien. Nå kan Vålerenga-spillerne være maksimalt fem stykker på banen.


Vålerenga gruppetrening på Holmlia bane.

Covid 19-epidemien har satt en stopp for sportsarrangementer i nesten hele verden. Det betyr også at sportslag ikke får trene med flere enn fem personer om gangen. Søringen fikk dokumentere treningen til noen av spillerne til Vålerenga idrettsforening.- Muligheten til å fokusere mer på oss selv


Christoffer Bugge har spillt for både Vålerenga og KFUM.

- Denne coronakrisen gjør at vi ikke har muligheten til å ha organiserte lagtreninger. Det påvirker treningshverdagen vår i form av at vi ikke blir fulgt opp i like stor grad av dyktige trenere.


-Nå som fotballbanene har åpnet igjen trener jeg mye teknisk med noen lagkamerater. Det blir ikke det samme som vanlige fotball treninger siden vi ikke er fler enn 5 personer om gangen, men det gir oss muligheten til å fokusere mer på oss selv.


Sier Christoffer Bugge, U19 keeperen til Vålerenga IF.
Ikke noe online møte.


Coronaviruset har ført til at fotballlag rundt verden har onlinetreninger hjemmefra.


- Vi har ikke online lagmøte eller lagtrening, men trenerne våre har ringt oss på telefon og gitt oss noen oppgaver som vi sender inn til dem. Det innebærer blant annet å analysere andre topspillere i vår posisjon og sammenligne oss med dem. I tillegg har vi analysert noen av våre egne involveringer fra treninger/kamper. Fortsetter Bugge.
Enig med tiltakene.


- De nye tiltakene for lagtrening og fotball mener jeg er nødvendige for å unngå stor smittespredning. Det er klart det viktigste at vi holder oss friske og ikke eventuelt smitter eldre og andre utsatte personer. Jeg synes det er fint at vi kan være 5 personer i en gruppe når vi trener og håper at det åpner for større grupperinger etterhvert. Jeg savner å spille fotball med hele laget.

48 views

Søringen er beskyttet under generelle regler for opphavsrett og arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Søringen fungerer som lokalavis for Oslo-regionen.

Søringen står ikke til ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Ansvarlig redaktør Ellen Lande Gossner

Redaktør               Christian Breidlid

Les mer "Om oss"