• sigve bm

Tok sykkelen fatt da hun måtte stenge kafeen

Da koronakrisen inntraff måtte Mari, som var i gang med å åpne en kafé, finne en ny løsning for inntekt, så hun sykler fra hus til hus med kaffe til hjemmeværende.Mari var på god vei til åpne kaféen sin da koronakrisen inntraff. På grunn av de nye reglene måtte kaféen stenge dørene før de var åpnet. Men Mari er vant til utfordringer, hun tok situasjonen med rak rygg og fant en ny løsning."Jeg startet å levere til de i kretsen min. De fortalte det til andre også kom det til flere og flere bestillinger, uten at jeg har behøvd å reklamere noe særlig."Det er tydelig at de hun leverer til, setter pris på en hyggelig dame som kommer med en pose med kaffe.
Det er lukrativt for mange å bestille kaffe og jungeltelegrafen jobber på spreng for å spre ordet om Mari og hennes sykkelturer."Mange bare sender meg melding og spør om jeg ikke kan sykle innom med kaffe til de."


"Det er bare som en veldig lang sykkeltur."Både privatpersoner og selskaper bestiller kaffe fra Mari i hjemmekontor-tidene.Mari sier at mange av kundene er unge voksne mellom 25 og 40 år. De jobber ofte i kreative yrker.

"Men det kan ha mye med min omgangskrets også da."Konseptet fungerer så bra at Mari kunne kjøpe bil og nå leverer til blant annet Hamar og hjemstedet Toten.

41 views

Søringen er beskyttet under generelle regler for opphavsrett og arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Søringen fungerer som lokalavis for Oslo-regionen.

Søringen står ikke til ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Ansvarlig redaktør Ellen Lande Gossner

Redaktør               Christian Breidlid

Les mer "Om oss"