• Tobias Schildmann Mandt

The show must go on

Selv om driften tilsynelatende stenges for besøkende, rideskole og andre oppdrag, må folk fortsatt på jobb hver dag for å stelle med dyrene. Slik er situasjonen for Nordtvet Gård.


Nordtvet Gård er først og fremst en besøksgård, og driver også med rideskole. Grunnet koronaviruset faller inntekt fra disse bort, og gården sliter nå med å holde i gang drift og vedlikehold av dyr.

Desperate tider krever desperate tiltak.


Stian Arildsøn Syversen, eier av Nordtvet Rideskole og Besøksgård, har derfor opprettet en innsamling via Spleis, for å samle økonomisk støtte fra nært og fjernt.


- Nå som alt av aktivitet er stanset på grunn av korona-pandemien, så mister stallen store driftsinntekter som vi ellers er avhengige av for å opprettholde driften av gården.

Gårdens nærmeste nabo er Nordtvet Gård Barnehage, og de besøker dyrene ved gården flittig - også nå i disse tider. De aller fleste dyrene går ute i egne inngjerdinger, og det er mulig å hilse på dem alle. Både fjærkre, hest, esel, lama, gris og sau er å finne rundt om kring på gården. Og selvfølgelig en livvakt (hundevoffs).27 views0 comments

Søringen er beskyttet under generelle regler for opphavsrett og arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Søringen fungerer som lokalavis for Oslo-regionen.

Søringen står ikke til ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Ansvarlig redaktør Ellen Lande Gossner

Redaktør               Christian Breidlid

Les mer "Om oss"